Brænder til iKonn 220W kit Eleaf HW3 Sub Ohm

Sub Ohm HW3 brænder til din E-cigaret mod Ikonn 220W kit fra Eleaf!Her kommer firdobbelt varianten i Eleafs HW kollektion af brænder til din E-cigaret iKonn 220W kit. HW3 brænder har altså 4 cylinder og dermed 4 spoler. Spolerne er lavet i kanthaltråd og med sin 0.2 ohm (Sub Ohm), giver HW3 brænder dig en dampoplevelse på ekstremt højt niveau.

Flere detaljer

Ny vare

35,34 kr

3 Enheder
Bemærk: Sidste enheder på lager!

- +

Tilbehør / relateret

 
Yderligere information

Undgå brændt smag med din Sub Ohm Brænder HW3 i dit kit mod Ikonn 220W E-cigaret fra Elaef.

For at undgå brændt smag med denne Sub Ohm brænder, anbefaler vi på kraftisiste, at du drypper et par enkelte dråber E-væske på alle fire spoler!

Eleaf har nu lavet en brænder, som de kalder HW. Tallene står for antallet af viklede tråde i din brænder, så HW3 har altså tre. Dette giver et niveau af damp produktion og smags intensitet!


Du er måske kommet galt i byen, med hensyn til at køb af brænderne, så fortvivl ikke, du finder alle vores brændere her.

Du kan også købe dette E-cigaret mod iKonn 220 W kit fra Eleaf med Sub Ohm ved at kikke her.Spørgsmål til køb af denne Sub Ohm HW3 brænder til E-cigaretten fra Eleaf?

Med hensyn til køb af HW3 brænder, eller køb af E-cigaret mod Ikonn 220W kit fra Elaef med Sub Ohm, kunne det godt være at du har nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os på TLF nummer: 00 45 23 34 19 99, men du kan også bare skrive en E-mail til os på infoevaesker@gmail.com.HW3 brænder (Sub Ohm) fra Eleaf kan anvendes fra ca: 40-140 watt.Du skal lige være OBS på at dette er prisen for en enkelt brænder.  • Producent Elaef
  • HW3 Sub Ohm Brænder.
  • Kan bruges fra ca: 40 – 140 Watt.
  • Passer perfekt til E-cigaret mod Ikonn 220W kit.
  • HW3 = antallet af viklede tråde.

21 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling