Brænder til iStick Pico 75W. (Sub Ohm)

Eleaf EC Brænder på 0.3 Ohms / Ω til at montere på din E-cigaret iStick Pico 75W med Sub Ohm.

Pakke med 5 stk/ eller køb dem i enkeltvis, med ægte udskiftelige til E-cigaret Eleaf iStick Pico 75W, brænder i 0,3 ohm modstand.

Disse Eleaf EC brænder er kompatible med iStick Pico 75W (Sub Ohm) og Eleaf iJust 2. Men de kan også bruges sammen med Aspire Atlantis og Aspire Triton.

Flere detaljer

Ny vare

28,51 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Tilbehør / relateret

 
Yderligere information

Der finders i alt 3 forskellige EC brænder til din E-cigaret Eleaf iStick Pico 75W (Sub Ohm).

  • 0,3 Ohm
  • 0,5 Ohm
  • 0,15 Ohm Ni200 (kun til brug med temperaturreguleringsanordning)
Disse EC brænder består af to vertikalt parallelle varmeledninger, og et stort damp hul. Varmetrådene er 0,4 mm i diameter, og det skaber en store mængde damp, og den 100% økologiske bomuld giver en super dejlig god smag, som du kan dampe på en E-cigaret.

Brug ikke disse Sub Ohm brænder på mods / batterier, der ikke kan denne lave modstandsevne. Dampernes erfaring og viden er nødvendig for at kunne bruge disse brænder sikkert. Disse Sub Ohm brænder arbejder kun på et mod, der kan fyres på dette niveau. Med hensyn til batterier skal du også sikre dig, at de kan håndtere strømmen, og sørg for, at dit mod kan håndtere forstærkere.
Modstand - Ohms / Ω

Hovedforskellen mellem en lavere ohm brænder og et højere tal er, at der kræves mindre spænding for den nedre ohm. Den lavere ohm brænder er generelt tilbøjelig til at opvarme hurtigere, og producere en varmere damp og mere af den.

Husk at væde din brænder EC Sub Ohm til E-cigaret fra Eleaf iStick Pico 75W!


Husk nu at væde din E-cigaret fra Eleaf iStick Pico 75W i Sub Ohm EC brænder før brug anbefales, ellers kan du opleve den meget udbehagelig brændt smag, og de kan blive ødelagt, og hvis det er bomuld-brænder, så de er ordentligt vædet med E-væske, det særligt vigtigt.

OBS:

Du skal dog være opmærksom på at, dette er prisen for Sub Ohm brænder i  enkeltvis til Eleaf iStick Pico 75W.


21 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling