Kangertech CLOCC brænder (sub ohm) til CLTANK

KangerTech CLOCC brænder (Sub Ohm) på 0,15 ohm til CLTANK, til din E-cigaret - køb lige her online nu!

Hvis du ligesom så mange andre, er den heldige ejer af en CLTank fra KangerTech, så er det denne type af brænder, du skal købe. Med disse Brænder/coils kan du få en god og dyb smag ud af din dampning på E-cigaret. Da disse brænder nu fås med 0.15 Ohms modstand, er de Sub Ohm!

Flere detaljer

Ny vare

34,00 kr

8 Enheder

- +

Tilbehør / relateret

 
Yderligere information

Brug dine CLOCC Brænder Sub Ohm rigtigt til din CLTANK fra Kangertech, til dampningen af en E-cigaret!

Hos E-væsker.dk er det nu både muligt, at købe denne brænder enten for sig, eller i en 5-pakke. Når du bestemmer dig for, at købe en 5-pakke, kan du nemt skifte dine Sub Ohm brænder ud, når den er ved at være brændt ud, sådan at du ikke lige pludselig står og mangler en brænder, men kan komme lynhurtigt til at dampe løs på din E-cigaret. Før du vælger at tage denne brænder i brug, så er det meget vigtigt, at du forbereder din brænder ordenligt, sådan at den ikke bare brænder af med det samme. Men det gør du nemt ved at væde vægene med din E-væske, sådan at den ikke tørre ud. Når først du har vædet vægen grundigt, så gælder det om at vente i min 1 minut, før du begynder at dampe løs med din nye brænder.


Da denne Sub Ohm CLOCC brænder til CLTANK fra KangerTech, er meget smart indrette, skruer du den fast i låget, og derfor er CLTANKEN nemlig lækagefri! 

  • Fra KangerTech.

  • CLOCC brænder.  

  • CLTANK.

  • Sub Ohm, på 0,15 ohm

  • køb online.

  • lækagefri.

Du kan nu også købe denne Cltank ved at klikke her! 

Bemærk venligst at dette er prisen for et stk. brænder!

21 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling