Er E-væske med nikotin til en E-cigaret farligt?

Det er 1.000.000 GANGE så farligt at ryge alm. cigaretter end at dampe E-væske med nikotin i en E-cigaret  - ifølge ledende overlæge fra Glostrup Sygehus!

Overlægen fra Glostrup bliver spurgt om hvor farligt er det egentligt?

Overlægen giver et eksempel på dette med en mus og en elefant.

Tager man vægten af en mus på ca 5 gram og dividerer med en elefant med en vægt på 5 ton, så når man frem til 1.000.000.

Så med andre ord vil det sige, at det næsten ikke er farligt, at dampe E-væske med nikotin på en E-cigaret!


Derfor køb din E-væske med og uden nikotin, og din E-cigaret hos E-væsker.dk

Er en E-cigaret så farlig?


En større amerikansk rapport fra The National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine fra året 2018, har nu også kigget på forskningen på E-cigaretter. Rapporten fortæller, at en E-cigaret får voksne til at kvitte tobakken. Yderligere fortæller rapporten, også at der er beviser på, at selvom E-cigaretten er farlig, så er den forholdsvis mindre skadelige end konventionelle cigaretter. Dette Fremholdes også af rapporten, at generelt set om E-cigaret damp farlig er stadig uvist hvorfor man endnu ikke ved om det har en positiv, eller negativ indflydelse på folkesundheden. David Eaton, formand for udvalget, der skrev rapporten og dekan for Graduate School ved University of Washington, Seattle, påpeger, at en E-cigaret og e-væsker simpelthen ikke kan klassificeres som ikke eksisterende, gavnlige eller ikke farlige.Får man så vand i lungerne af at dampe E-væske med nikotin på en E-cigaret? Så kunne det være Farligt?


Nej farligt - vand i lungerne (også kaldet lungeødem) har absolut ingen sammenhæng med at dampe E-væske med nikotin i en E-cigaret  at gøre!

Man kan ikke få vand i lungerne af at dampe E-væsker med nikotin på en E-cigaret.

Man får f.eks heller ikke vand i lungerne af at tage dampbad, eller ved at gå en tur, når det er tåget eller hvis det regner.

Vi skal dog understrege, at der fortsat er brug for forskning, der beskæftiger sig med langtidsvirkninger på folk eller mennesker.

Alle vores E-væsker indeholder kun, naturlige Aromaer / smag, samt  propyl glycol OG vegatable glycerin, demineraliseret vand. %= mg/L, +18.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle