Det er 1.000.000 GANGE så farligt at ryge alm. cigaretter end at dampe E-væske med nikotin i en E-cigaret  - ifølge ledende overlæge fra Glostrup Sygehus!

Derfor køb din E-væske med nikotin, og din E-cigaret hos E-væsker.dk

Overlægen fra Glostrup bliver spurgt om hvor farligt er det egentligt?

Overlægen giver et eksempel på dette med en mus og en elefant.

Tager man vægten af en mus på ca 5 gram og dividerer med en elefant med en vægt på 5 ton, så når man frem til 1.000.000.

Så med andre ord vil det sige, at det næsten ikke er farligt, at dampe E-væske med nikotin på en E-cigaret!Får man så vand i lungerne af at dampe E-væske med nikotin på en E-cigaret? Så kunne det være Farligt?


Nej farligt - vand i lungerne (også kaldet lungeødem) har absolut ingen sammenhæng med at dampe E-væske med nikotin i en E-cigaret  at gøre!

Man kan ikke få vand i lungerne af at dampe E-væsker med nikotin på en E-cigaret.

Man får f.eks heller ikke vand i lungerne af at tage dampbad, eller ved at gå en tur, når det er tåget eller hvis det regner.

Vi skal dog understrege, at der fortsat er brug for forskning, der beskæftiger sig med langtidsvirkninger på folk eller mennesker.

Alle vores E-væsker indeholder kun, naturlige Aromaer / smag, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand. %= mg/L, +18.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle