E-cigaret

Nyt produkt

Køb billig E-cigaret med Ego batteri og Ce4 tank! 

Vælg den farve på batteriet, som du ønsker. 

Vælg mAh på dit batteri - mAh betyder størrelsen på batteriet.

Jo højere mAh tal, jo større er dit batteri, og des du længer tid kan du dampe, inden du skal lade det op igen.

Denne E-cigaret fås 650mAh-900mAh-1100mAh-1300mAh og nu helt op til 3400mAh.

Flere detaljer

61,97 kr

614 Produkter

- +

 
Produktinformation

En E-cigaret består af et batteri og en tank. Køb her nu!

E-cigaretterne er med en Ce4 tank.

På en Ce4 tank skruer du toppen af, og så fylder du E-væsken ned langs siden - indtil 1,6 ml.

Denne tank skal fyldes med E-væske!

Der findes mange forskellige typer batterier, i mange forskellige farver, og ligeledes med tankene.  

Det er nu muligt at købe disse E-cigaretter til en meget billig pris, kun hos E-væsker.dk

Vi har valgt at sælge E-cigaretter, idet vores kunder efterspørger dem.

Historien om den elektroniske cigaret eller (E-cigaret).

Historien om den elektroniske cigaret eller (E-cigaret) går længere tilbage end man umiddelbart skulle tro. E-cigaret har eksisteret siden allerførst i 1960'erne, det var nemlig Herbert A. Gilbert, som var den første der fik idéen til den elektroniske cigaret. Han opfandt den på grund af vietnamkrigen, fordi at det er ikke godt at gå med åben ild i en krig, fordi fjenden så meget let kan få øje på en. Han fik også den patent på det revolutionerende produkt i 1963. Men på daværende tidspunkt, var man nemlig ikke klar over de hvor skadeligt alm. cigaretter var. 

Det betød samtidig også, at cigaretten var et hver mands eje, hvilket betød at det var mere ualmindeligt ikke at ryge end at ryge. Rygning var nemlig tilladt overalt, hvor man befandt sig. Man måtte også ryge ombord på en flyvemaskine. 

Men der var intet marked for at købe til E-cigaretter. Først ca. 40 år senere, i 2003, begyndte tiden for alvor, for E-cigaretten at nærme sig. Netop, som følgeskaderne af tobaksrygning blev mere og mere kendt. 

En kinesisk farmaceut, og en meget stor storryger ved navn, Han Lik. På grund af at efter hans far døde af lugekræft, gik derfor forrest i udviklingen af E-cigaretter. Ud fra denne tragedie fandt han en måde, hvorpå rygere kunne få dækket deres nikotin behov, uden at skulle ryge rigtig tobak, og alle de andre flere tusinde skadelige kemikalier, som er i en alm. cigaret.  

Succesen spredte sig lynhurtig, og i 2005/06 blev de første E-cigaretter købt af mange lande i Europa, fordi Europæere har altid være kendt for deres rygevaner, og denne opfindelse var derfor et kæmpestort hit hos Europæerne. Det næste skridt for E-cigaretten var i 2007, hvor E-cigaretten kom ind på det Amerikanske marked og rygere blev til e-dampere.

 
I 2008 begyndte alvor så markedskampen for elektroniske cigaretter. Flere og flere virksomheder begyndte nemlig at introducere E-Cigaretter i Europa og USA. Designet blev også ændret til det, som vi kender i dag. 
 

E-cigaretter forsætter nemlig med at lave historier i 2015.

 
Millioner verden over har taget dem til sig, flere og flere skifter fra almindelige cigaretter til de elektroniske cigaretter. Købet fortsætter også i Danmark, og i dag er der op i mod 200.000 brugere af E-cigaretten, hvoraf  ca. 80.000 af dem damper på deres E-cigaret daglig.

Køb din E-cigaret nu!

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle