Ego AIO pod - Joyetech

Nyt produkt

Joyetech eGo AIO Pod E-cigaret lille fix smart sag!

Så kom Joyetech eGo AIO Pod endelig, denne E-cigaret som er lille fix smart sag, og alligevel med et sort batteri på helle 1700 mAh, så du ikke går hen og løber tør få strøm når du er på farten imens du damper E-væske!  

Denne E-cigaret med navnet Joyetech Ego AIO Pod benytter også Pods.

Flere detaljer

169,81 kr

16 Produkter

- +

 
Produktinformation

Fra klassik til en ny E-cigaret Joyetech Ego Pod.

 

De meste E-dampere kender også den klassiske Joyetech Ego AIO E-cigaret. lidt ældre model, som dog stadig er blandt den mest købte E-cigaret for den nye damper. Den har gennem tiderne ofte været det sikre valg, da den er kendt som en af de mest brugervenlige E-cigaretter til dato. Nu har Joyetech imidlertid viderudviklet den gamle Ego AIO model, og sendt den nye Ego AIO Pod på markedet. En, næsten, tro kopi af den gamle Ego AIO, men nu både med USB-C for hurtigere opladning, og med pods i stedet brænder.

Er du på udkig efter din første damper samt nybegynder, så vil den nye Ego AIO Pod fra Joyetech, være et fornuftigt valg, hvis det ikke skal være så kompliceret.

Med en vægt på kun 50 gram og en højde på 13,5 cm, er Joyetech Ego AIO Pod et lille, kompakt og diskret batteri, men har, på trods af sin lille størrelsen, en lang batteriholdbarhed. Med hele 1700mAh batterikapacitet, kan du holde dig kørende hele dagen. Når du holder knappen nede for at dampe, vil en LED batterilampe fortælle dig, hvornår det er tid til at oplade den igen.

Påfyldning af E-væske og udskiftning af Brænder på E-cigaret Joyetech Ego AIO pod:

Tanken på Joyetech Ego Pod er, som navnet indikerer, er der ikke tale om en tank som vi normalt kender det, men en pod. Det betyder i bund og grund, at tank og brænder er kombineret, så du ikke behøver at sidde, og fedte rundt med brænder når det er tid til at skifte. Du tager bare hele podden af, og putter den i affald, fylder en ny pod op med E-væske, og sætter den på din Joyetech Ego Pod. Herefter vent da i ca. 10-15 minutter, og så er du klar til at dampe igen.

Joyetech Ego AIO Pod har et meget simpelt påfyldningssystem, som desuden også er børnesikret. I bunden af podden, sidder en lille dyse, som du kender det fra en lighter. Alt hvad du skal gøre er bare at, sætte spidsen af din flaske med E-væske på, og dernæst trykke dysen ned mens du let trykker på flasken, og podden bliver så langsomt fyldt med E-væske.

OBS! Du bør lige være opmærksom på ikke at trykke for hårdt på flasken, så du undgår at E-væsken flyder ved siden af. Podden er lavet til både traditionel nikotin, og til nikotinsalt og den kan indeholde 2ml væske.

Hver gang du skifter til en ny pod, anbefaler vi at du tager 2 lange sug uden at trykke på knappen efter påfyldning. Dette er for at suge E-væske ind i brænderen, så den bliver godt gennemvædet. Derefter bør du lade din E-cigaret stå i cirka 10-15 minutter, uden at tage den i brug. Dette hjælper til, at du ikke oplevere den ubehagelige brændt smag allerede fra starten.

Pods/tank kan købes HER.

Fås i farvene: sort og sølv.

Tænd og sluk for din E-cigaret Joyetech Ego Pod:

Giv knappen 5 hurtige klik. Herefter vil knappen blinke, og din Joyetech Ego Pod er nu tændt. Når du har dampet færdig og det er tid til at slukke den, så er det blot 5 klik igen.

Når du køber E-cigaret Joyetech Ego Pod indeholder det følgende:

  • 1 X Joyetech eGo Pod E-cigaret (1700 mAh)
  • 1 X Ego AIO Pods (på 1,2Ω)
  • 1 X USB-C opladerkabel.
  • 1 X blandingsflaske (Specieldesignet til at påfylde E-væske på Ego Aio Pod)
  • 1 X brugervejledning.
  • 1 X garantibevis.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle