Joyetech - eGo AIO

Nyt produkt

JoyeTech Ego AIO D19, lækagefri E-cigaret mod i Sub Ohm.

AIO står for All-In-One, oversat til dansk betyder det alt i en, det er minsandten også det du får, med dette sæt, som egner sig både til nybegyndere såvel som de mere garvede dampere. En lille smat sag er denne lækagefri E-cigaret mod på i Sub Ohm!

Køb flere Sub Ohm brænder til JoyeTech Ego AIO.

Flere detaljer

179,97 kr

53 Produkter

- +

 
Produktinformation

Ego AIO D19 fra JoyeTech, er en E-cigaret på 1500mAh lækagefri mod i Sub Ohm!

 

JoyeTech Ego AIO D19, navnet D19 kommer fra diameter, som er 19mm.

Mod'et har det som altid, et helt utroligt stilede JoyeTech design, der får en E-cigaret til at fremstå moderne uden at der tabes noget i form af enten effektiv ydeevne eller overskuelighed for de nyere dampere, da dette sæt giver dig følgende: 2 ml. tank, 1500mAh batteri, som er sammenbygget med tanken, potentielt LED-lys, voltudtaget fra 3.3V til 3.9V, 19mm. i diameter, 118mm. i længde, endvidere er denne E-cigaret også med børnesikring.

Der er ingen avanceret indstillingsmuligheder på denne lækagefri E-cigaret fra Joyetech Ego AIO.

Da der ikke er nogen avanceret eller overflødig indstillingsmuligheder på dette E-cigaret mod fra Joyetech, som du kan købe online her.

Da du skruer brænderen fast i toppen, er der ikke mulighed for at den kan gå hen og lægge, så vil det med andre ord sig at den lækagefri. 

Beskyttelse samt børnesikring på mod!

E-væske kan være noget være stads, og så er det super dejligt at dette mod er Lækagefri, eller hvis det ikke opbevares rigtigt, og børn skal for alt i verden undgå kontakt med væsker. Derfor skal du trykke ned og dreje rundt samtidig, for at åbne ned til tanken, og når du skruer låget på igen, er det yderst vigtigt, at du presser på den, imens du skruer det på. For voksne med en lille smule fingerfærdighed, er det ikke noget problem, men børn har ikke den forståelse af, at noget går op af at dreje imens du skal trykke ned i samtidig, og derfor egner Joyetech Ego AIO lækagefri Sub Ohm E-cigaret, sig til børnefamilier. Samtidig er dette mod også selvbeskyttende, ved for lav volt kommer der en advarsel frem i form led-lys, og er du uopmærksom på dette, slukker den ganske automatisk. Batteriets minimum voltoutput er 3.3V, og når dette punkt rammer, bliver du advaret. Den er også beskyttet i tilfælde af kortslutning, men det skal helst undgås, da det ikke er sundt for din E-cigaret på lang sigt.

Batteri og Tank i et.

Batteri og tank i et betyder det, at du får et meget nemt produkt til håndtering og transport. Endvidere fyldes tanken fra toppen, som betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skrue låget ordentligt på, ligeså længe den er oprejst. Batteriet er nu også en integreret del af E-cigaretten, batteriet er på 1500mAh, og skulle du komme til at ramme et for lavt niveau, slukker det automatisk.Denne E-cigaret tændes/slukkes med fem hurtige klik på powerknappen. Der medfølger to BF SS316 0.6 ohm (Sub ohm) coils/brændere. Køb flere Sub ohm brændere ved at klikke her.

 

Sætte indeholde følgende:

  • 1 x USB-kabel.
  • 1 x Brugsanvisning. Også på dansk! 

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle