Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh

Nyt produkt

Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh E-cigaret mod i Sub Ohm!

I samarbejde med "One Tree Planted" vil du støtte arbejdet med at genplante skovene hver gang du køber EGO AIO ECO. Derudover kommer Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh E-cigaret mod i Sub Ohm i bio nedbrydelig indpakning. Den bruger fortsat Ego AIO brænder så der er ingen undskyldning for ikke at købe EGO AIO ECO der kommer med større batteri.

Flere detaljer

176,25 kr

Produktet er ikke længere på lager
 
Produktinformation

Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh E-cigaret mod i Sub Ohm nu også i en milijøvenliig indpakning!

Har du også bare gået og ventet med længsel på den nye E-cigaret fra Joyetech mod EGO AIO ECO i Sub Ohm? Så kan du nu også købe den her.

Sammen med "Plant One Tree" - Plant Et Træ har Joyetech sørget for at for hver EGO AIO ECO E-cigaret mod du køber, bliver der plantet et træ. Derudover er EGO AIO ECO kassen fremstillet i  100% bio-nedbrydelig genbrugsmaterialer. Joyetech har også set på hvordan de ellers kunne lette produktets Co² aftryk, og det har de formået ved at fjerne laderkabel og ekstra brænder fra pakken. 

 

Designet på Joyetech Ego AIO ECO E-cigaret 1700 mAh mod med Sub Ohm. 

Glæd dig nu til at få din nye E-cigaret mod EGO AIO ECO på 1700 mAh med Sub Ohm i hånden. Det nye design er lækkert og ser stilfuldt ud, og skønt batteriet er forøget til 1700 mah, er vægten overhovedet ikke steget. De nye stilfulde farver tiltrækker sig opmærksomhed. Farven går gradvis over i sort og fuldender looket som er anno 2020. Med et stilet "EGO AIO" skrevet ned af siden, og de friske farver har Joyetech endnu en gang, givet dig en undskyldning for at købe en EGO AIO.

Ydelsen på E-cigaret mod Joyetech Ego AIO ECO på 1700 mAh i Sub Ohm.

Du kan selvfølgelig benytte din ynglings EGO AIO brænder i din nye E-cigaret mod Joyetech Ego AIO ECO på 1700 mAh med Sub Ohm. Vi anbefaler at du bruger Ego AIO Brænder på 0.6 ohm, som fungere bedst til EGO AIO. Når du installerer en ny Brænder kan du med fordel dryppe 1-2 dråber E-væske direkte i Brænderen, inden du monterer den - Hermed er du klar hurtigere.

Du kan justerer dit luftgennemstrømning system øverst så du får lige den oplevelse du vil have. Det justerbare luftgennemstrømning sikre dig et behageligt sug tilpasset dig, og den oplevelse som du søger.

Sikkerheden på din E-cigaret mod Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh med Sub Ohm.

For at kunne påfylde E-væske på din E-cigaret mod Joyetech Ego AIO ECO på 1700 mAh i Sub Ohm skal du som på de andre EGO AIO, trykke og dreje toppen. Børnesikker topfyldes er standard på alle vores EGO AIO modeller, og derved også lækagefri. Husk kun at fylde til stregen i angivet, da din E-væske ellers vil løbe over idet du isætter låg med påmonteret brænderen. 

EGO AIO ECO er derudover også børnesikker idet du skal trykke 5 gange indenfor ca 5 sekunder på aktiveringsknappen for at tænde/slukke den. 

EGO AIO ECO beskytter også sig selv, og har derfor indbygget afladningsikring der sørger for batteriet ikke bliver så afladet det tager skade. Derudover har EGO AIO ECO overopladningsbeskyttelse der sikre at når den er fuldt opladt, stopper den opladningen. 

Men vi anbefaler du aldrig lader din e-cigaret være tilsluttet en oplader længere end nødvendigt.

 

Når du køber dette E-cigaret mod Joyetech Ego AIO ECO 1700 mAh med Sub Ohm medfølger: 

1x E-cigaret EGO AIO ECO.

1x Joyetech 0.6 ohm brænder, Sub Ohm.

1x manual.

1x garanti bevis.

 

OBS: USB Lade-kabel medfølger ikke.

Teknisk specifikation

 •  Fuldt sæt.

 •  Batteri inkluderet.

 •  Indbygget batteri.

 •  Kapacitet i mAh: 1700 mAh.

 •  Type af batteri: lithium -ion.

 •  Påfyldning af E-væske fra toppen.

 •  Gevindtype: SS316.

 •  Størrelse på tank: 2 ml. Tank/Væskebeholder.

 •  Vægemateriale: Økologisk bomuld.

 •  Klar til anvendelse.

 •  Producent: JoyeTech.

 •  Produceret i: Kina.

 •  Sub Ohm. 

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle