Smok R-Kiss mod kit 200w

Nyt produkt

Smok R-Kiss mod kit 200W E-cigaret i Sub Ohm!

Her kommer den nye E-cigaret fra Smok, med navnet R-Kiss mod kit på hele 200W naturligvis også i Sub Ohm, som du kan dampe E-væske fra.

R-Kiss kittet fra Smok er det mindste og mest kompakte 200W som benytter 2 x 18650 batterier mod på markedet. Det er fyldt med funktioner, R-kiss kommer nu som standard med den roste TFV-Mini V2 tank på 2 ml.

Flere detaljer

435,39 kr

Produktet er ikke længere på lager
 
Produktinformation

Beskrivelsen af Smok R-Kiss mod kit 200W E-cigaret i Sub Ohm.

Hvis du er gedign damper, vil du bare elske R-kiss til dit daglige brug.

R-Kiss fra SMOK er bygget ud fra forestilling "Keep It Simple Stupid" direkte oversat "hold det simpelt dumt". Præcis derfor har SMOK valgt at give dig en skærm med al den information du har brug for.

Du kan endvidere få fire forskellige farve-skemaer at vælge imellem.

R-Kiss er en af de letteste 2 X 18650 batterier mods på markedet med en kampvægt på kun 120 garm (uden batterier). Det aggressive design viser den vil bare fremad, og det er en ulv i fåreklæder. Men tag ikke fejl, R-kiss vil fremad, så du skal holde godt fast!

Fås i Farven: Sort/rød.Funktionerne i Smok R-Kiss mod kit 200W E-cigaret med Sub Ohm.

SMOK mod R-kiss kit kommer spækket med spændende funktioner som du kan vælge at bruge, eller benytte standard indstillingerne som SMOK R-Kiss selv indstiller efter den Sub Ohm brænder du har installeret i din TFV-mini V2 tank.

Med sine enorme 200w kan du næsten bruge alle E-væsker.

Tanken:

TFV tanken er i Sub Ohm, og er i sig selv imponerende. Men SMOK har evnet at få komprimeret TFV ned i en mini udgave, samt gøre den endnu bedre i V2 versionen. Du får nemlig det samme system som du kender fra TFV8 V2 tanken, men også med et forbedret luftgennemstrømning system der sammen med de medfølgende A1 samt A2 Sub Ohm brænder leverer topkvalitets damp og smagsoplevelser!Batteri:
R-kiss mod kit kommer uden batterier, og den bruger 2 X 18650 batterier.

OBS medfølger altså ikke!

Vi anbefaler du bruger AWT Batteri 18650 i dette SUB Ohm kit mod R-kiss - men prøv dig eventuelt frem til hvad der passer dit behov.NB. vi anbefaler altid du oplader dine 18650 batterier i en ekstern lader!


Når du køber Smok R-Kiss mod kit E-cigaret i Sub Ohm indeholder det følgende:

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle