E-væske Æble

Nyt produkt

E-væske med æble, både med - uden nikotin. Til din E-cigaret, køb her nu!

Kender du smagen af æbler? Du kender sikkert kun som en frugt, men fås også som en fantastisk E-væske. Med denne E-væske får du garanteret en uforglemmelig smagsoplevelse - lige så snart du stifter bekendtskab med æble smag. Det er et stort hit blandt mange E-cigaret dampere, du blive den næste, der slutter dig til gruppen.

Flere detaljer

18,04 kr

224 Produkter

- +

 
Produktinformation

Køb nu, fordi at dampen fra E-væske (både med og uden nikotin) med æble smag smager utrolig godt, og har et snært af æble duft i den E-cigaret.

Det sikrer den bedste kvalitet af dette produkt, så du hverken generer dine tænder eller dine omgivelser. E-væsker med æble fås i flere forskellige varianter, så du kan starte med en mild version først.

Og nu til det bedste af de hele, du kan få denne E-væske med og uden nikotin, til en super dejlig billig pris, kun hos E-væsker.dk

Derfor køb nu!

Denne E-væske til at dampe i en E-Cigaret med æble smag, kommer nu fra Hangsen.

Du skal være OBS på, at denne E-væske med æble smag til at dampe på i en E-cigaret fås nu fra Hangsen, alligevel vil du opleve at få E-væsker i 0 %, fra vores tidligere leverandør, plus fra Hangson i henholdsvis 6, 12 0og 18 procent i nikotin styrken.

I henhold til ny E.U. lovgivning er det ikke mere tilladt, at købe E-væske med 24% plus 36%, men hvis du ønsker dette, kan du både ringe til os på telefon 00 45-23 34 19 99, eller du kan også skrive til infoevaesker@gmail.com, så finder vi en god løsning som du også kan være tjent med.

Ellers kan du nu også gå til vores side omkring Sub ohm kategori for E-cigaret!

Fordi her vil du finde selv finde en god løsning på dette E-væske problem til din E-cigaret.

Denne E-væske indeholder kun naturlige aromastoffer æble, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og æble smag. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle