E-væske banan

Nyt produkt

E-væske med banan til din E-cigaret, fås både med og uden nikotin, god og billig E-væske. Køb nu

Næsten alle elsker frugten banan, og nu kan du også få den vidunderlige frugtsmag som E-væske. Den vil med garanti falde i god jord hos dine smags-løg. Ved første øjekast synes den måske ikke tiltrækkende, men lad dig bestemt ikke narre!

Flere detaljer

26,43 kr

246 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med Banan smag er nemlig fantastisk, og hvis du mangler lidt variation i smagen til din E-cigaret, så er dette en meget godt valg - køb her med nikotin nu!

Ligeledes er denne E-væske meget sundere end almindelige cigaretter, både for dig, og ikke mindst for dine omgivelser. Du skader ikke dine tænder med tjære, og ligeledes er dampen ikke farlig for dine omgivelser. Flaskerne er altid børnesikret, således, at børn kan ikke komme til skade med E-væsken.

Hos E-væsker får du denne smagfulde E-væske med nikotin til en meget billig pris, og så den fås tilmed i 2 forskellige størrelser.

Denne E-væske med smagen af Banan til en E-cigaret fås nu fra Hangsen.  

OBS, denne E-væske med en dejlig smag af banan fås nu fra Hangsen, men du vil opleve nu og da at få E-væsker, i 0 procent fra vores tidligere leverandør, plus i 6, 12, 18, procent fra Hangson.

Ifølge nye regulativer fra sikkerhedsstyrelsen er det ikke mere legalt, at købe E-væske med smagen af banan til at dampe i en E-cigaret med 24% og 36%, men hvis du ønsker dette, kan du ringe til os på telefon 00 45 - 23 34 19 99, eller du kan også skrive en mail til infoevaesker@gmail.com, så finder vi en dejlig løsning på det.

I øvrigt kan du også se mere om det på vores side om hvad er Sub ohm egenligt i en E-cigaret og E-pibe!

Her vil du også finde en dejlig løsning på dette!

Denne E-væske indeholder kun naturlige aromastoffer banan, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og banan smag. %= mg/L,+18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle