E-væske Energy

Nyt produkt

E-væske med Energy både uden, og med Nikotin, til din E-cigaret!

Ja du læste rigtigt! Denne E-væske til din E-cigaret er med Energy smag, og giver dig lejlighed for at nyde de kendte smage fra de mange adskillige energidrikke, som man kan købe i de fleste dagligvarebutikker i dag.

Du kan vælge den nikotin styrke som passer bedst, samt om du ønsker E-væske i hhv. 10ml, 30ml, eller i 3x30ml.

Flere detaljer

19,01 kr

290 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med Energy - nikotin giver en lang eftersmag i en E-cigaret!

Denne E-væske giver en super lang og sød eftersmag, og den vil helt sikkert blive et hit fra allerførste sug i din E-cigaret!

E-væske med smagen af Energy, og nikotin er ideel til dig, som elsker energidrik, og mærke den vidunderlige smag af sødme, og få et kick på den måde.

 

E-væske Energy med nikotin til en E-cigaret, fås nu fra Hangsen.

Da denne E-væske med smagen af Energy stammer fra producenten Hangsen med nikotin, det vil sige at du får 6%, 12% og 18% fra Hangsen.

Men du skal lige være OBS på at du får i 0% fra en anden producent. 

Visse Energy E-væsker er produceret af Hangsen, som er kvalitetstestet, og lever op til alle de strenge krav, for at sikre dig kvalitetsbevidste produkter. De er med blandt andet skruelåg, sådan at forstå, at børn ikke vil kunne lege med dem. I øvrigt er de kun fremstillet på naturlige produkter, og dette sikrer dine omgivelser samt dig selv på bedste vis. Intet taler derfor imod denne Energy E-væske, og ikke desto mindre er den også lynhurtigt blevet et stort hit blandt vores kunder!

Men denne E-væske fås nu også i en smag/aroma til bland selv E-væske, klik her for at købe denne Energy Aroma!

 

Denne E-væske indeholder kun naturlige aromastoffer Energy, samt 70% propyl glycol/30% vegatable glycerin, demineraliseret vand. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle