E-væske Fersken

Nyt produkt

God og uhørt billig E-væske med fersken, fås nu både med og uden Nikotin, til at fylde i en E-cigaret. Køb online her!

Elsker du også bare frisk smag af fersken? Fordi lige nu kan du få denne fantastiske som E-væske, både med og uden nikotin, til din E-cigaret, derfor vil det helt sikkert være en smagsoplevelse, som du vil kunne lide! 

Flere detaljer

26,44 kr

721 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med fersken fås med nikotin, til en fuldstændig uhørt billig pris, til din E-cigaret! Køb hos E-væsker.

Du får nemlig en smagsoplevelse fra en sød frugt, og den vil passe til stort set alle, som ønsker lidt udskiftning til deres E-cigaretter. Men også fordi at kvaliteten er helt i top. Du vil med garanti elske denne E-væske fra de allerførste sug. Præcis derfor er den også gået hen og er blevet meget populær blandt vores kunder. Dampen vil også blive elsket af dine omgivelser.

Og derfor er taget forbehold for alle krav omkring E-væsker. Ligesom at flasken er børnesikret, derfor skal du ikke være bange for, om et barn får fat i den. Denne fersken smag findes i 2 forskellige størrelser, og vi har den nu til en uhørt billig pris.

Så derfor Køb nu online her!

 

 

Denne E-væske med fersken til din E-Cigaret fås nu fra Hangsen / Insano. 

 

OBS, denne E-væske til din E-cigaret, fås fra Hangsen - Insano, men du vil du opleve, at få  E-væsker i 0 procent, fra vores tidligere leverandør, samt i 6,12 og 18 procent fra Hangson / Insano.

 

Ifølge nye retningslinjer fra sikkerhedsstyrelsen er det ikke mere tilladt, at købe E-væske til at dampe på en E-cigaret med 24% eller med 36%, men hvis du i så fald, ønsker dette, kan du ringe til os på telefon 23 34 19 99, ellers kan du også skrive en E-mail til os på infoevaesker@gmail.com, så finder vi sammen en løsning på det.

I øvrigt kan du også selv tilgå vores side med alt om Sub ohm kategori indenfor E-cigaret og E-pibe!

Her vil du nemlig selv finde en løsning på dette.

 

E-væsken indeholder kun naturlige aromastoffer fersken, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og fersken smag. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle