E-væske Mentol tobak

Nyt produkt

Køb her nu fordi, E-væske med mentol tobak og med nikotin til en E-cigaret, er så populær skyldes i hvert fald, den gode kvalitet som vi kører med hos E-væsker!

Fås med og uden nikotin.

Denne herlige E-væske med frisk mentol smag blandet med tobak, og med nikotin, er nemlig en blanding, som er meget populær hos vores nybegynder. Men også populær iblandt de mere garvede E-cigaret damper!

Flere detaljer

27,44 kr

810 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med Mentol tobak, med og uden nikotin, til at dampe på en E-cigaret. Køb online her nu!

Her kan du nemlig købe, Billig E-væske med Mentol tobak, med nikotin, til at dampe i en E-cigaret

Og så er den Dælme billig, kun ved E-væsker!Så på grund af dette køb nu!

 

Fås i 10 ml og 30 ml. 

Nikotin-guiden

  •  0 % - Indeholder ikke nikotin, kun smags-aroma.
  • 6 %  - Til dig, der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen, hvis det er sub ohm du damper, så kan du x det med 2.
  • 12% - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen, x med 2 det hvis du damper sub ohm.
  • 18% - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter om dagen, hvis der er tale om sub ohm x med 2 (så cirka 40 cigaretter dagligt)    
  • 24% - Til dig, der ryger ca. 20-25 cigaretter om dagen, eller som har røget uden filter, hvis det er sub ohm (cirka 50 cigaretter)
  • 36% - Til dig, der ryger mere end 25 cigaretter om dagen, eller som har røget uden filter, husk at x med 2 hvis du damper sub ohm! 
 

 

Denne E-væske med mentol tobak til din E-Cigaret fås nu fra Hangsen / Insano.  

OBS, da denne E-væske med mentol tobak til din E-cigaret, fås nu fra Hangsen - Insano, alligevel vil du opleve, at både få E-væsker i 0 procent, fra vores forhenværende leverandør, samt fra Hangsen / Insano i hen holds vis 6, 12 og 18 procent.

Eftersom der er kommet nye regulativer fra sikkerhedsstyrelsen, er det ikke mere tilladt, at købe E-væske en E-cigaret hverken med 24% eller med 36% i nikotin styrke, men hvis du ønsker dette, kan du ringe til os på telefon nummer: 00 45 23 34 19 99, ellers kan du også sende en E-mail til os på infoevaesker@gmail.com så finder vi en super god løsning på det sammen.

Men nu kan du også tilgå vores side omkring, hvad er Sub ohm indenfor netop i din E-cigaret!

På grund af her vil du også selv finde en løsning, på dette E-væske problem.

 

Denne E-væske indeholder kun naturlige aromastoffer mentol tobak, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og mentol tobak smag. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle