E-væske Pebermynte

Nyt produkt

Pebermynte, husker du smagen? Derfor nu i E-væske med nikotin, til fylde en E-cigaret med - Køb online!

Pebermynte/spearmint er nemlig en helt igennem glad smag. Præcis som de bolcher, din farmor altid havde stående i en krukke inde i skabet, eller måske som det store hold kæft bolche, du købte på vej hjem fra skole?


Er der noget som en dejlig duft af Pebermynte? 

Flere detaljer

26,44 kr

784 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med mango og nikotin til at opfylde en E-cigaret, køb online nu her!

Du vil straks genkende den naturlige sødme fra de mange mango frugter, og du vil med garanti elske denne E-væske.

Det bedste indenfor produkter af såvel, E-cigaretter og E-væsker. Dampen fra denne E-væske vil også vække din opmærksomhed, og lukker du øjnene, og læner dig tilbage, og dufter til dampen af den E-væske, så vil du nemlig føle dig helt fri, og blive taget til en flot sommerstrand i syden. Det er ikke uden grund, at den på så kort tid har vokset sig populær, og er et af de produkter som vi har solgt mest af, her hos E-væsker.

Derfor sælger vi denne E-væske med nikotin kanon billig, kun hos E-væsker.

Derfor er den E-væske noget helt specielt.

E-væske med pebermynte fås nu hos E-væsker både med og uden nikotin, til at påfylde en tank på en E-cigaret, køb online her nu! 

Derfor denne dejlige E-væske med smagen af pebermynte til din E-cigaret med nikotin, ligesom  i de gode gamle dage, og til med og til en billig pris kun hos E-væsker!

Fordi at du nu kan få E-væsker med pebermynte smag, det er også bare hyggeligt at tænke tilbage på.

Denne E-Cigaret væske med smagen af pebermynte fås nu fra Hangsen - Insano. 

OBS, denne E-væske fås fra Hangsen / Insano, men du vil opleve at få E-væsker i nikotin styrke 0 procent, fra vores tidligere leverandør, og fra Hangson / Insano i hen hold vis 6, 12 og 18 procent.

Ifølge ny E.U. lovgivning er det nu ikke mere tilladt, at købe E-væske med 24% smat 36%, men hvis du i så fald, kunne tænke dig dette, kan du ringe til os på telefon 0045-23 34 19 99, eller du kan skrive til infoevaesker@gmail.com, så finder vi en god løsning til dig.

Men du kan også tage et smut forbi vores side, Sub ohm E-cigaret!

Fordi der vil du også finde en god løsning på dette, E-væske med smagen af pebermynte problem, til dampningen på en E-cigaret. 

Denne e-væske Indeholder kun naturlige aromastoffer Pebermynte/spearmint, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og pebermynte smag. %=mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle