E-væske Pebermynte

Pebermynte, husker du smagen? Derfor nu i E-væske med nikotin, til fylde en E-cigaret med - Køb online!   

Pebermynte/spearmint er nemlig en helt igennem glad smag. Præcis som de bolcher, din farmor altid havde stående i en krukke inde i skabet, eller måske som det store hold kæft bolche, du købte på vej hjem fra skole?


Er der noget som en dejlig duft af Pebermynte? 

Flere detaljer

Ny vare

18,04 kr

295 Enheder

- +

 
Yderligere information

Derfor er den E-væske noget helt specielt.

E-væske med pebermynte fås nu hos E-væsker både med og uden nikotin, til at påfylde en tank på en E-cigaret, køb online her nu! 

Derfor denne dejlige E-væske med smagen af pebermynte til din E-cigaret med nikotin, ligesom  i de gode gamle dage, og til med og til en billig pris kun hos E-væsker

Fordi at du nu kan få E-væsker med pebermynte smag, det er også bare hyggeligt at tænke tilbage på.

Denne E-Cigaret væske med smagen af pebermynte fås nu fra Hangsen. 

OBS, denne E-væske fås fra Hangsen, men du vil opleve at få E-væsker i nikotin styrke 0 procent, fra vores tidligere leverandør, og fra Hangson i hen hold vis 6, 12 og 18 procent.

Ifølge ny E.U. lovgivning er det nu ikke mere tilladt, at købe E-væske med 24% smat 36%, men hvis du i så fald, kunne tænke dig dette, kan du ringe til os på telefon 0045-23 34 19 99, eller du kan skrive til infoevaesker@gmail.com, så finder vi en god løsning til dig.

Men du kan også tage et smut forbi vores side, Sub ohm E-cigaret!

Fordi der vil du også finde en god løsning på dette, E-væske med smagen af pebermynte problem, til dampningen på en E-cigaret. Denne e-væske Indeholder kun naturlige aromastoffer Pebermynte/spearmint, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og pebermynte smag. %=mg/L, +18

14 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling