E-væske Vandmelon

Nyt produkt

E-væske Vandmelon med og uden nikotin til at dampe på E-cigaret, køb online lige her!

Vandmelon er en af de mest kendte eksotiske frugter i Danmark. Den stammer oprindeligt fra Afrika, men bliver nu også dyrket mange andre steder.

Fordi vores kunder har efterspurgt denne E-væske, har vi derfor valgt at tilføje denne E-væske med vandmelon, til at Dampe på en E-cigaret, til vores sortiment.

Flere detaljer

18,03 kr

127 Produkter

- +

 
Produktinformation

E-væske med smagen af Vandmelon til at dampe på en E-cigaret, køb den online lige her, fås både med og uden nikotin!Oprindeligt stammer den fra Afrika, men bliver nu også avlet mange rundt om på kloden, bl.a. ved Middelhavet. Men nord for alperne er det for koldt at dyrke vandmelon.

Vi har derfor valgt at tilføje denne E-væske med smage af vandmelon, til at Dampe i en E-cigaret, til vores sortiment, fordi vores kunder efterspørger den.  

Forklæd dig selv lidt nu, og køb E-væske med Vandmelon, som du kan gå rundt og dampe på din E-cigaret!

Selv i drivhus er det normalt ikke umagen værd. Jorden skal være meget fugtig og luften tør, og der skal naturligvis være masser af sol for, at planten trives bedst muligt.

For nomaderne i Kalahari-ørkenen er den vildtvoksende vandmelon stadig livsvigtig.

Varianter

Arten Vandmelon forekommer i to varianter:

  • Almindelig Vandmelon

  • Vild Vandmelon

Denne E-væske med vandmelon smag, fås i henholdsvis 10 ml. og 30 ml. samt i flere forskellige nikotin styrker, til at dampe på en E-cigaret, køb den her nu!

 

Da nu denne E-væske både med og uden nikotin, med den dejlige smag af Vandmelon har sin oprindelse fra Hangsen, til at dampe i din E-cigaret, som du kan købe her.

Men du skal lige være opmærksom på, at selvom denne E-væske har sin oprindelse fra Hansen, vil du alligevel få denne E-væske i 0 procent til din E-cigaret fra vores Eks. leverandør, plus fra hangsen i 6, 12 og 18 procent i nikotin styrken.   

Efter at sikkerhedsstyrelsen er kommet på banen, er det ikke længer er tillad, at købe E-væske med 24% ej heller ikke med 36% i nikotin styrkerne. Men hvis du ønsker dette, er du meget velkommen til at kontakte os på E-mail infoevaesker@gmail.com, elles er du også altid meget velkommen til at ringe til os på telefon nummeret 00 45 - 23 34 19 99, så vil vi sammen en finde en rigtig god løsning på dette problem.

 

I øvrigt kan du nu også selv tilgå vores side omkring, Sub ohm kategori for E-cigaret!

På grund af her vil du selv finde en løsning på dette E-væske problem, med nikotin styrken til din E-cigaret. 

Modenhed

Når en vandmelonen er moden, har den en glat grøn skal, og så er den også med dejlig saftigt rødt kød. Den kan fås uden kerner, men også med kerner. Man kan høre om vandmelonen er moden ved et par lette bank på skallen. En rungende lyd viser, at den nu er klar til at blive spist. Vandmelonen er den melon med mest vand i. Den har en vandprocent på hele 90%.

 

 

Denne E-væske indeholder kun naturlige aromastoffer vandmelon, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og vandmelon-smag. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle