E-væsker Eksotiske frugter

Nyt produkt

Fantastisk billig E-væske med Eksotiske frugter, til at fylde på en E-cigaret, fås med og uden nikotin, køb online her!

Denne smag lever i sandhed op til sit navn, Eksotiske frugter. Her får du nemlig en vidunderlig smag af forskellige eksotiske frugter, som for eksempel æbler, appelsin og ananas, og så har E-væsken et pift af sødme. 

Flere detaljer

26,44 kr

823 Produkter

- +

 
Produktinformation

Prøv vores pragtfulde E-væske med Eksotiske frugter. Du kan ikke købe en almindelig cigaret med smag af Eksotiske frugter, men du får her mulighed for at opleve en vidunderlig følelse og smag ved at prøve denne E-væske. Du vil med garanti blive overbevist.

Køb vores fantastiske E-væske med Eksotiske frugter til din E-cigaret, med og uden nikotin!

Denne E-væske med Eksotiske frugter giver også en en klar flot damp, og en dejlig duft af sommerens sødme, samtidig er den et sundt alternativ til almindelige cigaretter. Den er sundere for dig, og så skader den heller ikke dine omgivelser. 

E-væsken fås den i 2 forskellige størrelser, hhv 10 ml og 30 ml, til en E-cigaret.  

Nu også med nikotin!

Fantastisk billig e-væske kun hos E-væsker!

 

Denne E-væske til din E-Cigaret stammer fra Hangsen / Insano. 

 

OBS, da denne E-væske til din E-cigaret, stammer fra Hangsen / Insano, men du vil du opleve, at få E-væsker i 0 procent, fra vores tidligere leverandør, og 6,12 og 18 % fra Hangson / Insano.

 

Eftersom at der er kommet nye retningslinjer fra sikkerhedsstyrelsen er det ikke mere tilladt, at købe E-væske til en E-cigaret med 24% plus 36%, men hvis du, ønsker dette alligevel, kan du ringe til os på telefon +45 23 34 19 99, eller kan du også maile til os på infoevaesker@gmail.com, så finder vi sammen en god løsning på dette.

Men du kan også selv finde en god løsning på dette, ved at løse mere om det på vores Sub ohm side for E-cigaret og E-pibe! 

 

Indeholder kun naturlige aromastoffer eksotiske frugter, samt 70% propyl glycol/ 30% vegatable glycerin, demineraliseret vand og eksotiske frugter smag. %= mg/L, +18

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle