Halo - Turkish Blend Tobacco

Nyt produkt

Halo - Turkish Blend Tobacco - bland selv E-væske, til din E-cigaret!

Glem alt om hvad du tidligere har smagt af tobaks-blandinger. Turkish Blend fra Halo leder nemlig tankerne til østlige himmelstrøg med en perfekt blanding af aroma og smag. Er du til lidt mildere tobakssmag, er denne lige for dig, som gerne vil prøve en bland selv E-væske i en E-cigaret!

Flere detaljer

68,90 kr

Produktet er ikke længere på lager
 
Produktinformation

Lidt Historie om denne Bland selv E-væske Turkish Blend Tobacco fra Halo til din E-cigaret!

Turkish tobacco Blend er historisk blevet blandet med mere potent tobak for at få en kraftigere smag. Halo har taget teknikken til sig og har med denne Turkish Blend fundet den perfekte balance med en tobak smag der ikke er for kraftig og ikke for mild. Den har en god aroma med en fyldig eftersmag.

Som vores andre E-væsker fra Halo, kan du opnås fra 0%/mg. og op til 10%mg. nikotin ved at tilsætte nikotin base til denne Halo bland selv E-væske på 50 ml. Med de velkendte VP/PG forhold på 50/50, kan du bruge den i en E-cigaret og samtidig beholde den gode smag.

Du kan se meget mere om hvordan du selv blander den samt blandingsforholdene ved at klikke her!

Denne E-væske indeholder 50 ml 50% VG, 50% PG, samt Turkish Tobacco Blend smag, men selve flasken kan indeholde 100 ml. nok til 5 stk. Halo Fusion Nikotin base 20 mg 50/50.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle