Eleaf Istick Pico 75W E-cigaret (Sub Ohm)

Nyt produkt

ISTICK PICO 75W, LÆKKERT MINI-MOD E-CIGARET I SUB OHM, MED EN ENORM YDELSE FRA ELEAF

Med et iStick Pico på 75W Kit fra Eleaf, som er en lillebror til Ikonn 220W kit, får du et meget lækkert mod i miniformat, som næsten kan skjules i hånden. Alligevel en imponerer E-cigaret den med en ydelse på helt op til 75 Watt i Sub Ohm, pakket ind i flot design med flere muligheder for valg af finish.

Flere detaljer

377,06 kr

18 Produkter

- +

 
Produktinformation

ISTICK PICO E-CIRARET MOD I SUB OHM FRA ELEAF ER ”PICO” LILLE!

Er man lidt inde i fysikkens verden, vil man også vide, at pico er mindre end både nano og mikro. Eleaf foretrak navnet ”Pico” til denne model, og det må siges at være et super godt valg, for den er virkelig lille.

Mod’et måler kun 23 x 45 x 70,5 mm, og kan på den måde, skjules den næsten i hånden. De afrundede former gør at den ligger super dejligt godt i hånden, så iStick Pico er velegnet til selv små kvindehænder.

HELT UTROLIGT MEN DENNE LILLE E-CIGARET MOD ISTICK PICO SUB OHM, FRA ELEAF KAN ALLIGEVEL KLARE 75 W!

Det måske mest overraskende ved den lille iStick Pico fra Eleaf er at den kan klare en ydelse på hele 75 W. Man skulle næppe tro det er muligt på udstyr i den lille størrelse, men den trækker uden vanskeligheder de medfølgende Sub Ohm brænder på henholdsvis 0,5 og 0,3 ohm.

iStick Pico skal forsynes med et løst batteri 18650, så husk nu at købe dette med!

ISTICK PICO KOMMER MED DEN POPULÆRE TANK I MINIFORMAT.

Mod’ets dimensioner er små, og derfor der grænser for, hvor stor en tank man kan forsvare, hvis der ligesom skal være lidt balance i tingene. Eleaf har derfor valgt at forsyne dette mod med en i miniformat, som rummer 2 ml. E-væske.

Det er måske lige i underkanten med Kapaciteten til så kraftfuldt Sub-ohm mod, men sådan må det nødvendigvis være, hvis mod'et skal ned i pico-størrelsen. Selve tanken er meget lækkert udført af glas og stål, og den er let meget at påfylde. Skru bare toppen af, og dernæst opfyldes den med E-væske direkte i tanken ovenfra.

Umiddelbart skulle man ikke tro, at der er Luft styringskontrol på dette mod, fordi man ser den ikke. Den er naturligvis med, stilfuldt skjult af en drejbar stålring i bunden af tanken. Alt kan iøvrigt adskilles og rengøres.

DER MEDFØLGER ET USB-KABEL NÅR DU KØBER E-CIGARET MOD ISTICK PICO SUB OHM.

Der medfølger ganske vist også et USB-kabel, når du køber E-cigaret mod iStick Pico Sub Ohm, som også kan bruges til opladning af batteriet. Men Eleaf/vi anbefaler dog at du bruger en ekstern oplader, dels fordi det går hurtigere, men også fordi en ekstern oplader som regel behandler batteriet mere skånsomt. Det giver da også en væsentligt forlænget levetid på dit batteri. Har du ikke allerede en ekstern oplader, er du hjertelig velkommen til at tage et kig på vores Batterioplader til 18650 batteri Nitecore I2.

Overvej eventuelt at anskaffe et eller to ekstra 18650 batterier, når du alligevel er i gang. På den måde kan du imens du damper med det ene batteri, have det andet batteri til opladning.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Tank-kapacitet: 2 ml

 • Løst batteri: Type 18650

 • Effekt: 0-75 Watt

 • Temperatur: 100-315 Celsius grader (temperatur kontoleret E-cigaret mod)

 • Gevindtype: Standard 510 Ego gevind.

 • Dimensioner mod: 45 x 23 x 70,5 mm

 • Dimensioner tank (diameter x længde): 22 mm x 55 mm

 • Farvevarianter: fås i Sort.

NÅR DU KØBER DENNE E-CIGRAET ELEAF ISTICK PICO MOD MED SUB OHM INDEHOLDER DET FØLGENDE:

 • 1 skt Stick Pico Mod (batteri medfølger ikke)

 • 1 stk. Melo tank, 2 ml

 • 1 stk. brænder EC på 0,3 ohm (køb flere brænder her)

 • 1 stk.brænder EC på 0,5 ohm

 • 4 stk. gummi pakninger.

 • 1 stk. USB-kabel til opladning samt softwareopgradering.

 • 1 stk. Manual.

Ekstra brænder- Køb ekstra brænder til iStick Pico her.

HUSK at købe 18650 batteri med til E-cigaret mod'et, da dette ikke medfølger.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle