Nikotin base Salt 20mg.

Nyt produkt

Nikotin base salt på 20mg. til bland selv E-væske - til din E-cigaret!

Denne E-væske - Nikotin base med salt på 20mg. kan du også Dampe den rent, men vi anbefaler at du blander Smag/Aroma i den, så får du din helt egen bland selv E-væske lige til at dampe på din E-cigaret.

Du kan vælge mellem en på 10 ml. eller en kasse med 10 X 10 ml = 100 ml. 

Flaskens Indhold: 10ml. 

Flere detaljer

14,29 kr

1433 Produkter

- +

 
Produktinformation

Nikotin base 20mg. med Salt bland selv E-væske i en E-cigaret, optages hurtigere i kroppen.

Nikotin salt 20mg. optages langt hurtigere i kroppen, som normal nikotin. Dette skyldes, at nikotin salt er i sin naturlige form. Fordi kroppen reagere ved at absorbere det langt hurtigere, samt at bevarer nikotinen i kroppen i længere tid. Så derfor vil det netop være en løsning, som mange rygere vil have stor gavn af, når de skal starte med en E-cigaret i stedet for normale cigaretter. Som oftest når en ryger har bestemt sig for at skulle skifte til damp i stedet for, vil han/hun opleve, at kroppen brugere langt længere tid på at mærke nikotinen i kroppen end med normale cigaretter.

Ved almindelig nikotin fjernes salt. Der er desuden heller ikke, eller kun meget lidt halskrads, med dampning med salt nikotin. For mennesker der skal begynde at dampe, kan salt nikotin også være en fordel. Nogle kan opleve, at de begynder at hoste, når de skifter til damp. Dette skyldes blandt andet, fordi damp chikanerer luftvejene på en helt andeledes måde end røg gør, og her er det at salt kommer ind i billedet, da kan salt nikotinen være en fordel, fordi der er langt mindre halskrads. Så derfor er der også mange, som damper med højere nikotinstyrke med salt nikotin, end med almindelig nikotin.

Du kan evt. selv blande denne bland selv E-væske op med Nikotin base 0%/mg. til du for den ønskede styrke. 

  • Optages hurtigere i kroppen.
  • Til E-cigaret.
  • Nikotin længere i kroppen.
  • Bland selv E-væske.
  • Kan også dampes rent.
  • Nikotin Base 20mg.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle