Vaptio Razor pod

Nyt produkt

Razor fra Vaptio er et mod pod E-cigaret i Sub Ohm, som du kan dampe på hele dagen!

Med det store batteri og den lille størrelse er Razor fra Vaptio et diskret mod pod E-cigaret i sub Ohm, som du kan have med dig overalt, med andre ord en lille smart sag! Med en 2 ml pod i Sub ohm, til E-væske i et perfekt komplimenterer sæt som kommer i rød, blå, sort, guld og grøn.

Flere detaljer

162,82 kr

Produktet er ikke længere på lager
 
Produktinformation

Vaptio Razor mod pod E-cigaret med Sub Ohm med gylden aktiveringsknap.

Den gyldne aktiveringsknap er meget mere end det. Tryk 3 gange og start forvarm funktionen, rundt om aktiveringsknappen er placeret LED lys der viser dig hvor meget batteri kapacitet der er tilbage, når du oplader din Razor får du også opladning statusen.

Med den indbyggede vibration er du aldrig i tvivl om Razor Pods er isat korrekt, eller når forvarmen er klar til dig.Pod i Vaptio Razor mod E-cigaret med Sub Ohm.

Den store 2 ml. pod har indbygget mesh brænder. Fremfor en almindelig tråd der snor sig igennem vattet, er tråden udskiftet af et gitter, såkaldt mesh. Det giver en større varmeflade og E-væsken kan fordampe mere jævnt. Mesh brænder er for mange den foretrukne brænder, og det er også derfor vi elsker Razor.

Pod Razor er fremstillet sådan at når der er påfyldt med E-væske kan den ikke åbnes. Dermed er den også lækagefri, og er du sikker på der ikke sker, at der ikke sker uheld og E-væske løber ud i lommen eller andre steder.

Da det er en indbygget brænder (kan ikke udskiftes) på 0,8 ohm i pod'en er det også Sub Ohm, da brænderen er under 1,1 ohm.


Så derfor køb Pods til Vaptio Razor her.Du kan også læse meget mere om Sub Ohm, og se hvilken betydning det har for dig ved at klikke her.Forvarm funktion i E-cigaret Vaptio Razor mod pod med Sub Ohm.

Med forvarm funktionen, varmer Razor E-væsken op, så du opnår den mest optimale smag allerede ved første sug. Forvarm funktionen aktiveres ved at du trykker 3 gange på aktiveringsknappen. Hermed starter Razor 1.5W i 15 sekunder. Altså er din E-væske helt klar til dig og du undgår, at de første sug ikke er varmet tilstrækkeligt op. Desuden gør forvarm funktionen det muligt for dig at bruge E-væske.


Batteriet i E-cigaret Razor fra Vaptio mod pod med Sub Ohm.

E-cigaret mod pod Razor fra Vaptio kommer med på 550 mAh batteri.

Den lades op med USB-C, da porten er placeret i bunden så din Razor kan meget fint ligge på bordet mens den oplades.  • Navn: Vaptio Razor
  • Batteri: 550 mAh.
  • Oplades: USB-C.
  • Pod: 2 ml.
  • Sub Ohm. 
  • lækagefri.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle