Pods til Vaptio Razor

Nyt produkt

Pods - tank til Razor fra Vaptio mod pod E-cigaret lækagefri i Sub Ohm.Med den innovative mesh brænder teknologi kombineret med en økologisk mesh-bomuld, får du pods - tank der leverer uovertruffen smag og damp i din E-cigaret Vaptio Razor.

Den lækagefri sikre barrierer sikre at E-væske ikke løber ud ved i din E-cigaret.

Du kan også læse meget mere om Sub Ohm, ved at klikke her.

Flere detaljer

25,30 kr

Produktet er ikke længere på lager
 
Produktinformation

Pods - tank til Vaptio Razor E-cigaret mod lækagefri i Sub Ohm, kan indeholde 2 ml. E-væske, og med en mesh brænder.

Disse pods kan indeholde 2 ml. E-væske, og har desuden en indbygget mesh brænder. Fremfor en "almindelig" tråd der snor sig igennem vattet, er denne tråd udskiftet af et gitter, såkaldt "mesh". Det forsyner den med en større varmeflade, og E-væske kan derfor fordampe meget mere jævnt. Mesh brænder er for mange den foretrukne brænder, og det er også derfor at du vil elsker Razor.

Pods i Vaptio Razor er fremstillet således at når den er påfyldt med E-væske kan den ikke åbnes. Så derfor er den også lækagefri, og er du sikker på at der ikke sker, når der ikke sker uheld og E-væske løber ud i lommen eller andre steder, når du går med din E-cigaret.

Når du har påfyldt E-væske, kan du ikke åbne den igen ubesværet grundet den indbyggede børnesikring i form af det selvudvidende PCTG materiale Vaptio Razor Pod er udviklet udefra.I disse Pods til din E-cigaret er med en indbygget brænder på 0,8 ohm (som ikke kan udskiftes) og dermed under 1,1 ohm altså Sub Ohm.  • Navn: Pods til Vaptio Razor.
  • Lækagefri.
  • Kan indeholde: 2 ml. E-væske. 
  • Indbygget "mesh" brænder.
  • Sub Ohm.

OBS:

Du skal lige være OBS på at dette er prisen for en enkelt Pod, med mindre at du har valgt en pakke med 3 stk.!

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle