Aroma Smag Energy

Nyt produkt

Aroma Smag Energy - bland selv E-væske, til din E-cigaret!

Energy aroma er et meget forfriskende E-væske valg til at påfylde på din E-cigaret. Med smagen af energi kan denne aroma lynhurtigt blive en yndlings hos enhver som damper, som elsker bland selv E-væske, der kan lide energidrik. Energy er et Engelsk udtryk som på dansk betyder Energi.

Fås nu også her, endda nu til en meget billig pris!

Flere detaljer

24,75 kr

23 Produkter

- +

 
Produktinformation

Blandingsforholdene til Aroma med Energy smag - bland selv E-væske, til din E-cigaret?

 

Blandingsforholdene er naturligvis efter behov, det er så super dejligt at have med bland selv E-væske at gøre, fordi du bestemmer selv hvor meget, eller lidt aroma du vil blande i din nikotin base, alt efter om du synes, at der er for lidt smag eller for meget smag i din færdigblandet E-væske. Ved en ren blanding anbefaler vi Ca: 10%. (Vores producent anbefaler ca: 3 - 5%)

Den færdigblandede E-væske bør trække i et mørkt og tempereret miljø i ca: 2 ugers tid, for den mest optimale smagsoplevelse. E-væsken skal ikke stilles i f.eks. køleskabet, når den trækker, da dette lukker af for modningen.

OBS: Dette er ren aroma. Dette kan ikke dampes eller indtages rent, men skal kun bruges til bland selv E-væske med VPG nikotin base, som du efterfølgende kan dampes i din E-cigaret.

Hvorfor nu denne Aroma med Energy - Bland selv E-væske til en E-cigaret?

Vi har nu valgt at lytte til vores kunder, og har derfor valgt at tilføje denne Aroma med Energy smag til bland selv E-væske, som du kan dampe i din E-cigaret.

Spørgsmål til køb Aroma Energy til bland selv E-væske, til din E-cigaret?

Skulle du have en masse ubesvarede spørgsmål til køb af denne helt vidunderlige Aroma Energy til bland selv E-væske, til at dampe i din E-cigaret, eller andet, så sidder vi altid klar ved tasterne kontakt os enten på E-mail: infoevaesker@gmail.com eller på telefon: 00 45 - 23 34 19 99.  

 

Denne aroma med Energy smag inderholder: 10 ml. og kun med naturliger aromastoffer. 

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle