Kangertech CLTANK (Sub Ohm)

Køb Kangertech Cltank lækagefri (Sub Ohm) på 2 ml, til at dampe på en E-cigaret!

Designet på Sub Ohm CL-tank fra KangerTech er både, frækt, futuristisk, lækagefri, og råt, og et rigtigt super bud på fremtidens tank. Da denne tank overholder lovkrav fra EU, og kommer ligefrem med en smart børnesikring, der sikrer E-cigaretten meget mod små pilfingre.

Køb ekstra Sub Ohm brænder, til Cltank!

Flere detaljer

Ny vare

169,00 kr

13 Enheder

- +

Tilbehør / relateret

 
Yderligere information

Kangertech lækagefri i Sub Ohm Cl-tank på 2 ml, til at dampe med på din E-cigaret. Køb den nu her!

Meget mere tryghed i hjemmet med børnesikring.En hel del af de smarte funktioner ved Kangers CL-tank er børnesikringen (CL = Child Lock), som betyder børnelukket der fungerer ligesom, den børnesikring vi møder af og til på div. kemikalieflasker i husholdningen. Da låget nemlig skal placeres i en bestemt position, eftersom der både skal trykkes ned og drejes samtidig. Det er da ikke lige frem en bankboks-forbindelse, men for småbørn er den umulig at regne ud, og den rustfrie stål kan de næppe brække op.Det vil sige at med andre ord, at denne KangerTech Cltank til at dampe med på en E-cigaret, er 100 % sikring imod, at mindre børn eksperimenterer, og kommer til ved et uheld, at drikke E-væsken. Da det ikke er uvæsentligt, i en børnefamilie, fordi ren E-væske med nikotin er bestemt ikke ufarligt, at drikke. Problemet er jo, at E-væske i mange tilfælde, har en flot farve, og dufter super dejligt, og mor/far lader til at, interesse sig vildt meget for de spændende E-væsker.KangerTech Cltank til din E-cigaret er i et super stærkt materialevalg og designet i flere farver – derfor køb nu!KangerTech Cltank er kernen i materialer i bedste kvalitet. Det betyder naturligvis at ramme i rustfrit stål, og ikke mindst Pyrex-glas til denne tank. Pyrex-glas er kendt fra laboratorier miljøer, hvor det bruges meget ofte til kolber og beholdere. Da denne glastype er kendt ved, at være meget mere varmeresistent og robust end almindelige glastyper. Fordi glas er i det hele taget langt bedre end kunststof, som desværre nogle gange bruges i diverse billigere tanke. Det er derfor kun glas, der i længden, som tåler E-væsker, som kan være en særdeles kradse væsker.

Det mest påfaldende er uden tvivl, ved designet udskæringerne i stålet, der i meget høj grad minder om KangerTech logoet. Da det både er frækt og dekorativt.


Du kan desuden nu også købe Tanken i fire farvevarianter, der i alle tilfælde er rundet af med en mundstykke i sort finish. Vælg mellem sort, rød, hvid og sølv.

 
Endvidere er denne Tank også lækagefri, fordi at du skruer brænderen fast oppe i det børnesikre dæksel!      En pakke med KangerTech Cltank indeholder følgende:  • 1 stk. Selve tanken på 2 ml. (kapacitet)

  • 1 stk. brænder SS316L på 0,5 ohm, Sub Ohm

  • 1 stk. brænder NI200 0,15 ohm Sub Ohm, køb flere brænder lige her!

  • 1 stk. Brugermanual

  • 1 stk. GaveæskeCltanken fra KangerTech er forsynet med et normalt 510 Ego-gevind, da diameteren er standard på 22 mm. Det betyder, at tanken passer på næsten alle E-cigaret mods, og vise batterier.Dejlig nem at fylde med E-væsker fra toppen.CL-tanken er også forsynet med toppåfyldning. Så skal du bare skrue det børnesikre dæksel af, og påfyld din E-væske i tanken. Tanken er selvfølgelig også forsynet med AFC (Air Flow Control), som betyder luftgennemstrømning kontolysstem, så du let kan justere suget efter dine egne ønsker, og eventuelle øvrige indstillinger på mod’et, eller på batteriet.Tekniske specifikationer:

  • Tank-kapacitet: 2 ml.

  • Brænder-modstand: 0,5 ohm (SS316L) og 0,15 ohm (NI200) disse to forskellige brænder er Sub ohm.

  • Dimensioner (D. x L.): 22 mm x 37 mm

  • Gevindtype: Standard Ego-gevind 510

  • Farvevarianter: Sort, rød, hvid og sølv.

16 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling