Glas til Aspire Nautilus BVC Kit tank, 5 ml. (Stor Tank)

Udskiftelige Glas til Aspire Nautilus BVC tank Kit 5 ml. stor tank - tilbehør til din E-cigaret. 

Skulle du også have været så uheldig, at du er kommet til, at ødelægge dit glas til Glas til Aspire kit Nautilus BVC tank 5 ml. stor tank, eller står du bare og mangler sådan et eller flere glas? Da fortvil ikke fordi du kan nu også købe det her!                                                 

Flere detaljer

Ny vare

49,00 kr

30 Enheder

- +

 
Yderligere information

Alt i tilbehør til en E-cigaret såsom, Aspire Nautilus BVC Kit tank på hele 5 ml. den store tank, udskiftelige glas!

Dette glas er fremstillet i en super kvalitet, da det er af pyrex glas og er yderst hårdfør. Du skifter meget let glasset ved at skille Nautilus tankens bund og toppen fra glasset ved at skrue i modsat retning. Let, hurtigt og meget smart. Derfor er det så super dejligt med et nyt glas engang imellem, samt meget andet i tilbehør til din E-cigaret!

Du kan også købe Aspire Nautilus BVC Kit tank, 5 ml. (Stor Tank) 

Da der finder en lillebor på til den overstående tank Aspire Nautilus Mini BVC Kit  som kan indholde 2 ml. som du også kan købe glasset til.

Du kan altså både købe udskiftelige glas til Aspire Nautilus og Nautilus Mini her. Et ekstra glas kan nemlig være en god ide til dig, som anvender din nautilus BVC tank ofte. Ved at udskifte og rengøre det udskiftelige glas, sikrer du dig en visenligt længere levetid på din BVC tank, samt altid en ren og lækker smags oplevelse. Nautilus tankene var blandt de bedste i år 2014. For at få fuld fornøjelse af din tank er vedligeholdelse en hel utrolig vigtig ting.

OBS: Hos os kan du kun købe glas i originale Aspire Nautilus produkter!

Bemærk venligst, at hos os kan du kun købe originale Aspire Nautilus produkter, samt alt andet i til tilbehør til din E-cigaret! 

Du finder alt i tilbehør til din E-cigaret ved at klikke lige her.

13 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Ingen produkter

To be determined Forsendelse
0,00 kr Total

Gå til betaling